REALISATIES

Wanneer komt u langs om uw project te bespreken?
De koffie staat reeds klaar.

Strippen van een bestaande woning, volledige herinrichting.


Op de realisatie links ziet u een houten vloerbekleding die zorgt voor een warme toets, het haardvolume en de muurafwerking werden van een grijs-witte kleurtint voorzien. De Franse eiken parketplanken zijn 18cm breed en werden in openboekvorm toegepast, noodzakelijk als goede warmtegeleider voor de nieuwe vloerverwarming. De haardwand is een eigen Woonfase creatie en werd volledig op maat aangeleverd. De nis en de deurgreep werden in zwart plaatstaal uitgevoerd. Het TV toestel zit weggeborgen achter draai-inschuifdeuren. Klikt u gerust verder naar de volgende beelden. Zo goed als alle bestaande deuropeningen werden in dit project gewijzigd naar grotere schuifwanden. De keukenfronten in matte, witte laminaat komen uit de collectie Eggersmann. De tafeldampkap op “kookplaatbreedte 88cm” komt via een exclusief liftsysteem tevoorschijn en de plaatsing vlak achter de kookplaat zorgt voor de meest doeltreffende afzuiging van vette dampen, de lift gaat tot 55cm omhoog. Ook de afzuigmotoren zijn op maat bij Woonfase. Het keukenwerkblad werd in solid surface uitgevoerd, dankzij de identieke kleur en aanvoelen met de fronten spreken we van een geslaagd strak concept. Vrijstaande apparaten zoals koffietoestel, waterkoker en toaster krijgen hun plaats in de ontbijtkast, ingepland aan de ontbijtzone. Het begon in onze showroom en eindigde met een prachtig resultaat te Oostende.

Renovatie van een Herenhuis te Brugge


Donkere, oude, opberg koterijen maken plaats voor een volledig, nieuw aanbouwgedeelte met maximaal uitzicht naar de binnentuin. Woonfase levert en plaatst een keuken op maat. Dankzij de toepassing van glanzende laminaat fronten bekomen we een extra ruime sfeer. De hoge kastenwand krijgt op vraag van de architecte een horizontale opdeling op ongeveer 40cm van het plafond. Deze opdeling zien we eveneens terug in de onderbouw. Het veelvuldig toepassen van opbergladen bezorgt de gebruiker een enorm comfort. De onderkasten werden op een handdoekbaar na uitgevoerd zonder handgrepen. Dankzij de ingebouwde elektronische systemen van Eggersmann gaat het openen vanzelf na het eenvoudig aanraken van de materiaal. Het 4mm dik roestvrijstalen bovenblad werd ter plaatse vastgelast aan het retourgedeelte. Dit detail toont het vakmanschap van Woonfase en combineert strak design met duurzaam kookplezier. De taai elastische polyurethaan gietvloer zorgt voor een strak, tijdloos vloerconcept. De houten eettafel en aangepaste verlichtingsarmatuur zorgen voor de nodige warme details.

Inrichten van een rijwoning


De foto's links tonen het eindresultaat na renovatiewerken van een rijwoning te Brugge. We kregen het volle vertrouwen van de opdrachtgever voor een complete herinrichting. Deze woning werd uitgerust met een nieuwe Woonfase keuken, een kleurrijk hangdressoir, een TV-maatwerkmeubel, een vlakke toegangsdeur en aangepast bureelmeubel. Ook de badkamer werd volledig heringericht. De woning werd volledig afgewerkt door Woonfase ( schilderwerken, plafonds, verlichting, gordijnstoffen, ...) Witte kleurtinten in combinatie met het warme naturel eikenhout zijn de basis voor dit interieur. Een chocoladebruine muur zorgt voor een niet onbelangrijk accent is de leefruimte. Alweer een tevreden klant na een geslaagde woningrenovatie.    

Renovatie van een Appartement


De eindklant heeft zelf een plankenvloer laten plaatsen, de parketstroken zorgen alvast voor een warme sfeer doorheen het volledige appartement. Woonfase adviseerde een keukenconcept in U-opstelling, deze bood een oplossing voor alle functies en dankzij de hoger gemonteerde bartablet is de actieve werkruimte iets afgesloten van de leefruimte. Sneeuwwitte, matte fronten houden het geheel aangenaam en passend in combinatie met de aanwezige eiken houten elementen. In de zithoek stemde de eindklant in met onze creatief meubel opbergkast, open legvlakken. Witte opbergvolumes in satijnglanslak kunnen naar eigen wens verschoven worden op de eiken legvlakken. De overblijvende legvlakken kunnen dienen als boekenkast. De badkamermeubelen op maat werden in dezelfde materiaalmix voorzien.  

Renovatie van een appartement aan de kust


Het verhaal begint gewoonlijk in de showroom, waar we eerst aandachtig luisteren naar de wensen van de opdrachtgever. Na een opmeting van de ruimte(s) gaat Woonfase na of er aan alle behoeftes voldaan kan worden. Pas dan kunnen we spreken van een mogelijke samenwerking. Ook aan dit project ging een grondige opmeting vooraf en werd nagezien of een steunkolom kon gesupprimeerd worden. De strakke gietvloer werd uitgewerkt door de firma Zilly, ondertussen één van de vaste partners en aanwezig in onze gebouwen. Alles wit !! De vloer, de muurkleur, de naadloze douchewanden, de inkomhal met zijn opbergmaatkast, alles werd in zijdewitte kleur voorzien. De keuken heeft een bovenbouw in zwart glas, mede dankzij de toepassing van grijs glas is het kleurenspel van de noordzee continue te zien, waar u zich ook bevindt in het appartement. De eettafel in recycled driftwood verwijst naar het aanspoelende hout aan de waterlijn. De leuke details zijn maatwerk van de eigenares en zorgen voor een persoonlijke toets. Dank voor de leuke samenwerking.        

Leveren van een Woonfase keuken


Twee evenwijdige keukenvolumes staan haaks op de riante, openschuivende glaspartij die toegang verschaft tot de prachtig aangelegde tuin. Beide witte eilandvolumes blijven vrij rustig op de achtergrond en laten het haardvolume in old recycled barnwood mooi contrasteren. De spoelbak wordt aan het oog onttrokken door een afdekplaat vervaardigd uit hetzelfde materiaal en doet ook dienst als snijplank. De dampkap bevindt zich achter de kookplaat en verdwijnt volledig uit het zicht als er geen activiteit is in de keuken. Op die manier is ze danook nooit een storend element als we richting tuin kijken. De prachtige zwemvijver nodigt continue uit een baantje te trekken... prachtige realisatie dankzij de medewerking van de architect en de mooie investering van de bewoners. Alle inlichtingen zijn te bekomen in onze showroom.

Diverse realisaties


Links een aantal gerealiseerde projecten. Sinds kort werden enkele keukenopstellingen in ons aanbod toegevoegd speciaal voor de jonge (ver)bouwers. Wie wenst er nu geen  mooie, betaalbare WOONFASE keuken, bad- of meubelinrichting zonder te moeten inboeten op kwaliteit. Elke samenwerking voor eender welk project, groot of klein volgen we met de meeste zorg op en brengen we tot het afgesproken eindresultaat. Dit is onze afspraak, uw zekerheid. Bezoek onze toonzaal en doe een eerste indruk op van ons aanbod, een lekkere koffie staat reeds klaar.    

De koffie staat reeds klaar,
wanneer komt u langs?

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK