REALISATIES

Wanneer komt u langs om uw project te bespreken?
De koffie staat reeds klaar.

Concept Swiss verhaal


Een strakke witte keuken en voldoende opbergruimte? Woonfase bekijkt uw keuken tot in detail.  Wilt u geen klassieke blokdampkap of verlaagd plafond? Dan is het concept Swiss verhaal een ideale oplossing. Deze dampkap is geïntegreerd in uw kookplaat. De potten glijden gemakkelijk over de aanwezige dampkap en vuile dampen worden optimaal opgezogen.

Totaalinrichting - De Kust


Een grondige renovatie aan de Belgische kust. Dit appartement met zicht op zee is 100% gerestyled door Woonfase. De zandkleurige gietvloer vormt de basis voor een zee van ruimte en biedt de bewoner bovendien een groot onderhoudsgemak. De old recycled barnwood tafel refereert naar het aanspoelende sprokkelhout aan de waterlijn. De eenvoudige keukenopstelling met basisapparatuur zorgt voor het nodige kookcomfort. De naadloze gietvloer loopt in de badkamerruimte zelfs door op de wanden.  Zo goed als geen onderhoud. Het lavabomeubel is op maat gemaakt en biedt deels plaats aan de geïntegreerde was-droog automaat. Een creatief idee? Het deurblad in de gang kan gebruikt worden om de hobbykamer of de vestiaire kast af te sluiten.

Landelijk modern


Deze kust gelegen nieuwbouwwoning werd omgetoverd tot een landelijk modern stekje. De naadloze witte gietvloer vormt de basis voor het strakke interieur, deze werd gerealiseerd in samenwerking met onze partner. De landelijke touch komt terug in de witte modern gegroefde deurfronten. Als accent werd het bovenblad in hittebestendig keramisch materiaal uitgevoerd waarbij zwarte accenten de basis zijn doorheen de hele woning.    

Klassieke atelier keuken


Woonfase verzorgt uw keukenproject van A tot Z. Naast Leicht en Eggersmann plaatsen wij ook onze eigen atelier keukens. Dit voor onze klanten die op zoek zijn naar een iets landelijkere touch. Fineer of MDF fronten geschilderd? Woonfase bekijkt uw project tot in de kleinste details.  

Tijdloos en praktisch


Een tijdloze keuken mincombinatie met een strakke gietvloer. Zwarte kunststof fronten doorbreken he neutrale wit in de keukenruimte. Om de strakheid te behouden is in dit concept de dampkap zo goed als volledig onzichtbaar weggewerkt. Ronde lichtkoepels zorgen voor de nodige lichtanimatie boven het strakke eilandvolume. Om de keuken volledig af te maken zijn er volledig zwarte toestellen van het merk Vzug voorzien waaronder een wijnklimaatkast.   De toegang naar de bergruimte is geïntegreerd in het ontwerp. Via een identiek deurfront is deze rechts van de toestellen voorzien.

Strippen van een bestaande woning, volledige herinrichting.


Op de realisatie links ziet u een houten vloerbekleding die zorgt voor een warme toets, het haardvolume en de muurafwerking werden van een grijs-witte kleurtint voorzien. De Franse eiken parketplanken zijn 18cm breed en werden in openboekvorm toegepast, noodzakelijk als goede warmtegeleider voor de nieuwe vloerverwarming. De haardwand is een eigen Woonfase creatie en werd volledig op maat aangeleverd. De nis en de deurgreep werden in zwart plaatstaal uitgevoerd. Het TV toestel zit weggeborgen achter draai-inschuifdeuren. Klikt u gerust verder naar de volgende beelden. Zo goed als alle bestaande deuropeningen werden in dit project gewijzigd naar grotere schuifwanden. De keukenfronten in matte, witte laminaat komen uit de collectie Eggersmann. De tafeldampkap op “kookplaatbreedte 88cm” komt via een exclusief liftsysteem tevoorschijn en de plaatsing vlak achter de kookplaat zorgt voor de meest doeltreffende afzuiging van vette dampen, de lift gaat tot 55cm omhoog. Ook de afzuigmotoren zijn op maat bij Woonfase. Het keukenwerkblad werd in solid surface uitgevoerd, dankzij de identieke kleur en aanvoelen met de fronten spreken we van een geslaagd strak concept. Vrijstaande apparaten zoals koffietoestel, waterkoker en toaster krijgen hun plaats in de ontbijtkast, ingepland aan de ontbijtzone. Het begon in onze showroom en eindigde met een prachtig resultaat te Oostende.

Renovatie van een Herenhuis te Brugge


Donkere, oude, opberg koterijen maken plaats voor een volledig, nieuw aanbouwgedeelte met maximaal uitzicht naar de binnentuin. Woonfase levert en plaatst een keuken op maat. Dankzij de toepassing van glanzende laminaat fronten bekomen we een extra ruime sfeer. De hoge kastenwand krijgt op vraag van de architecte een horizontale opdeling op ongeveer 40cm van het plafond. Deze opdeling zien we eveneens terug in de onderbouw. Het veelvuldig toepassen van opbergladen bezorgt de gebruiker een enorm comfort. De onderkasten werden op een handdoekbaar na uitgevoerd zonder handgrepen. Dankzij de ingebouwde elektronische systemen van Eggersmann gaat het openen vanzelf na het eenvoudig aanraken van de materiaal. Het 4mm dik roestvrijstalen bovenblad werd ter plaatse vastgelast aan het retourgedeelte. Dit detail toont het vakmanschap van Woonfase en combineert strak design met duurzaam kookplezier. De taai elastische polyurethaan gietvloer zorgt voor een strak, tijdloos vloerconcept. De houten eettafel en aangepaste verlichtingsarmatuur zorgen voor de nodige warme details.

Inrichten van een rijwoning


De foto's links tonen het eindresultaat na renovatiewerken van een rijwoning te Brugge. We kregen het volle vertrouwen van de opdrachtgever voor een complete herinrichting. Deze woning werd uitgerust met een nieuwe Woonfase keuken, een kleurrijk hangdressoir, een TV-maatwerkmeubel, een vlakke toegangsdeur en aangepast bureelmeubel. Ook de badkamer werd volledig heringericht. De woning werd volledig afgewerkt door Woonfase ( schilderwerken, plafonds, verlichting, gordijnstoffen, ...) Witte kleurtinten in combinatie met het warme naturel eikenhout zijn de basis voor dit interieur. Een chocoladebruine muur zorgt voor een niet onbelangrijk accent is de leefruimte. Alweer een tevreden klant na een geslaagde woningrenovatie.    

Renovatie van een Appartement


De eindklant heeft zelf een plankenvloer laten plaatsen, de parketstroken zorgen alvast voor een warme sfeer doorheen het volledige appartement. Woonfase adviseerde een keukenconcept in U-opstelling, deze bood een oplossing voor alle functies en dankzij de hoger gemonteerde bartablet is de actieve werkruimte iets afgesloten van de leefruimte. Sneeuwwitte, matte fronten houden het geheel aangenaam en passend in combinatie met de aanwezige eiken houten elementen. In de zithoek stemde de eindklant in met onze creatief meubel opbergkast, open legvlakken. Witte opbergvolumes in satijnglanslak kunnen naar eigen wens verschoven worden op de eiken legvlakken. De overblijvende legvlakken kunnen dienen als boekenkast. De badkamermeubelen op maat werden in dezelfde materiaalmix voorzien.  

Renovatie van een appartement aan de kust


Het verhaal begint gewoonlijk in de showroom, waar we eerst aandachtig luisteren naar de wensen van de opdrachtgever. Na een opmeting van de ruimte(s) gaat Woonfase na of er aan alle behoeftes voldaan kan worden. Pas dan kunnen we spreken van een mogelijke samenwerking. Ook aan dit project ging een grondige opmeting vooraf en werd nagezien of een steunkolom kon gesupprimeerd worden. De strakke gietvloer werd uitgewerkt door de firma Zilly, ondertussen één van de vaste partners en aanwezig in onze gebouwen. Alles wit !! De vloer, de muurkleur, de naadloze douchewanden, de inkomhal met zijn opbergmaatkast, alles werd in zijdewitte kleur voorzien. De keuken heeft een bovenbouw in zwart glas, mede dankzij de toepassing van grijs glas is het kleurenspel van de noordzee continue te zien, waar u zich ook bevindt in het appartement. De eettafel in recycled driftwood verwijst naar het aanspoelende hout aan de waterlijn. De leuke details zijn maatwerk van de eigenares en zorgen voor een persoonlijke toets. Dank voor de leuke samenwerking.        

De koffie staat reeds klaar,
wanneer komt u langs?

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK