REALISATIES

Wanneer komt u langs om uw project te bespreken?
De koffie staat reeds klaar.

Keuken en gietvloer vrijstaande villa Brugge


Een donker keukenblok werd neergezet op een strakke, grijskleurige gietvloer. Bij het activeren van de keuken komt de dampkap netjes tevoorschijn uit het bovenblad. Het plafond blijft hierdoor gespaard van neerkomende dampkapvolumes en in het ontwerp konden enkele ronde lichtkoepels toegepast worden. Deze zorgen voor enige "animatie" in de keukenruimte. De bakovens en andere toestellen komen uit de collectie Vzug en behoren heden ten dage tot de premium inbouwapparaten op de markt. Let op de toegang tot de achterliggende berging, deze is bijna niet op te merken gezien het deurpaneel opgebouwd werd uit identiek keukenmateriaal.

UNIQUE concept by EGGERSMANN


Dankzij het UNIQUE programma uit de collectie Eggersmann bieden wij u exclusieve natuursteen, corian-, Fenix- of roestvrijstalen concepten aan. Men bekomt hier steeds opnieuw een eindresultaat om U tegen te zeggen. "Mede dankzij 100 jaar ervaren vakmanschap personaliseren we keukenconcepten tot in de kleinste details" aldus de vertegenwoordiger van dit prestigieuze merk. Onbeperkte keuze dus voor klanten die net dat ietsje meer willen ... Contacteer Woonfase, Eggersmann verdeler in uw regio voor het individualiseren van uw project. Graag uw komst naar onze showroom vooraf even melden, dan kunnen we vooraf de nodige tijd voor u vrijmaken. info@woonfase.be

Notelaar keuken, nieuwbouwwoning De Haan


Deze realisatie toont u een functionele keuken met fronten uit notelaar hout uit de collectie Eggersmann. De inbouw apparaten zijn allen van het merk VZUG en zowel de kookplaten, wok en teppanyaki werden vlak ingebouwd in het exclusievere roestvrijstalen werkblad. realisatie by Woonfase.

Totaalrenovatie kustappartement Oostduinkerke


Het updaten van dit appartement werd aan Woonfase toevertrouwd. De verouderde vloertegeltjes maakten plaats voor een naadloze zandkleurige gietvloer. Vlakke binnendeuren bezorgden de inkomhal dan weer een moderne toets. Dankzij toepassing van neutrale muurtinten en een glazen deur werd het unieke zeezicht dé blikvanger. Voor de opbergruimte en het keukenmeubel werd geopteerd voor het stevige laminaat als frontmateriaal. De eettafel werd op maat gemaakt in massief hout. In de badkamer werd de naadloze gietvloer doorgetrokken op de (douche)wanden wat onderhoudsvriendelijke is. De pivoterende deur tussen de inkomhal en de leeshoek heeft een dubbele functie : de bibliotheekruimte afsluiten of de inhoud van de vestiairekast verbergen. Een creatief idee van WOONFASE.

Projectkeukens voor professionals & architecten


"Onze toonzaal is ook de uwe... " met deze slogan richten we ons reeds jaren tot de professionals. Contacteer ons voor elk toekomstig project en we bekijken samen de mogelijkheid tot samenwerking. info@woonfase.be. Op de exclusievere projectmarkt is Woonfase reeds jaren actief. Zowel architecten, bouwpromotoren als aannemers werken reeds samen met ons bedrijf. Een betrouwbare partner is danook een extra troef om uw project kracht bij te zetten. Woonfase biedt telkens een functionele basiskeuken aan met de mogelijkheid deze te personaliseren door de bouwheer. Elk redelijk budget biedt de mogelijkheid een leuke keuken of zelfs een compleet totaalinterieur op te leveren.

Hedendaagse keuken te Gent


Familie G. wonend te Gent is een gezin waarbij de kinderen centraal staan. De creativiteit en interesses van deze familie bruist door het volledige huis. De keuken staat centraal in de leefruimte. Evenwijdig met het groot krijtbord vult een prachtige donkere kastenwand van LEICHT de ruimte van vloer tot plafond. De horizontale uitlijning van de oventoestellen maken dat elk toestel op de juiste hoogte komt te staan. Om de ruimte strak te houden plaatsten we parallel met de wand een wit smal keukeneiland met zowel de kook- als afwasfunctie. Naast het vernieuwen van de keukenmeubelen werd door WOONFASE ook een gietvloer geadviseerd. De gewaagde kleurencombinatie werd voorgelegd via 3D simulatie en na goedkeuring correct opgeleverd. Tevreden WOONFASE klant.

Strakke keuken, Herenhuis te Brugge


Donkere, gedateerde, opbergruimtes maakten plaats voor een moderne aanbouw met functionele leefkeuken. Dankzij de keuze van een patio bereikt het natuurlijke licht de volledige keuken. Woonfase plaatste hier een EGGERSMANN keuken volledig op maat. De flexibiliteit van het maatwerk is enorm en we zijn niet gebonden aan vaste modules. Bij het aanraken van de fronten gaan deze automatisch open. Het horizontale roestvrijstalen bovenblad werd ter plaatse vastgelast aan het verticale retourgedeelte. Een detail die enerzijds het vakmanschap van WOONFASE aantoont en anderzijds duurzaam materiaalgebruik combineert met strak design. De taai-elastische polyurethaan gietvloer maakt het nieuwe gedeelte verrassend strak ten opzichte van de bestaande woonkamer. Daar bleven plafondmoulures en het traditioneel parket behouden. De houten eettafel en de keuze van de verlichting zorgen voor een warme huishoudelijke toets in dit moderne huis.

Landelijke keuken. Nieuwbouwproject Veurne


Over kleuren en smaken valt er niet te twisten. Voor eindklanten die op zoek zijn naar een specifiek materiaal of kleur werd destijds atelierwerk opgestart. Grenzeloze mogelijkheden zolang de kwaliteit maar gewaarborgd blijft. WOONFASE kijkt elk project na op gebruiksgemak en esthetiek en dit tot in de allerkleinste details. Deze landelijke woning werd voorzien van gegroefde deurfronten in combinatie met massieve kaderfronten in eikenhout, donker gebeitst. Het bovenblad in natuursteen kreeg een specifieke randafwerking. Berging en bijkeuken werden in dezelfde stijl afgewerkt.

Kijkwoning Sluis


Laatst kon Woonfase meewerken aan de inrichting van een kijkwoning waar we naast de presentatie van naadloze gietvloeren, maatwerk meubilair, schilderwerken en passend gordijntextiel mochten instaan voor het keukenontwerp. Meer Info over het gepresenteerde concept en materiaalgebruik kan eenvoudigweg via bezoek aan onze showroom of de kijkwoning zelf. Graag op afspraak.

Totaalrenovatie villa Oostende.


Onlangs werd de renovatie van de inkomhal, keuken, bijkeuken en woonkamer ons toevertrouwd. De deuropeningen werden vergroot en later voorzien van maatwerk schuifdeuren. De brede, massieve parketstroken creëren warmte en gezelligheid in de woonkamer. De haardwand en het keukenmeubel werden ontworpen door een interieurarchitect. Woonfase en Eggersmann zorgden voor de uitvoering. Het zitmeubel uit de collectie Minotti kreeg bijpassende sierkussens. Bovendien werd de ruimte aangekleed met gordijnstoffen uit bijpassend textiel. Kortom, een geslaagde totaalrenovatie.

Sfeervolle keuken, De Haan


Deze nieuwbouwwoning werd omgetoverd tot een landelijk, modern stekje. De naadloze witte gietvloer vormt de basis voor het strakke interieur. De landelijke touch komt er mede dankzij de verticaal gegroefde witte deurfronten. Keukenkraan, zwart eiken eettafel en stalen glasdeur bezorgen de bewoners het gewenste steel-look effect.

Keukenproject te Maldegem


Na het bezoek aan de woning en het nauwkeurig opmeten van de keukenruimte werd door Woonfase een aantal ontwerpplannen uitgewerkt. Na analyse werd geopteerd voor een vernieuwend concept met centraal eilandblok, waardoor de ruimte optimaler werd benut. Miele leverde gebruiksvriendelijke inbouwapparaten. Functionele meubelen werden geleverd door LEICHT. De cement wandtegeltjes kwamen er op uitdrukkelijke vraag van de klant en creëren finaal het gewenste resultaat.

Nieuwe keuken in Bel-etage woning Brugge


"Onze keuken is aan vernieuwing toe" krijg ik regelmatig te horen bij de zoektocht naar een nieuwe keuken. Na het voorleggen van een passend ontwerpplan en het afsluiten van een samenwerkingsovereenkomst gaan we steeds over tot een passende actie. Het resultaat in deze woning te Brugge is opnieuw een volledig nieuw ingerichte keuken. De glanzende fronten zorgen voor een extra ruimtelijk effect terwijl het koffietoestel eenvoudig kan opgeborgen worden in de maatwerk kast. Een efficiënt werkende kookveld-afzuiging met directe afvoer naar buiten was mooi meegenomen in dit project. Tegenwoordig geen luifels of neerhangende dampkap volumes meer die ruimtes alleen maar verkleinen. De keuken van nu is dan ook niet meer te vergelijken met vroeger...

Totaalproject rijwoning Brugge


WOONFASE kreeg het volle vertrouwen van de familie B voor een complete herinrichting van de woning. Bestaande deuropeningen werden dichtgemetseld en nieuwe toegangen werden voorzien. Vinyl maakte plaats voor degelijke tegelvloeren en echt parket. Een nieuwe LEICHT keuken werd geplaatst, een kleurrijk hangdressoir fleurt de doorgang naar de zithoek op. Elektriciteit tellers werden netjes geintegreerd in het TV wandmeubel. De badkamer kreeg naast de ruime inloopdouche een makkelijk te onderhouden lavabo meubel, kortom alles werd aangepakt binnen het vooropgestelde budget. De bestelling werd correct opgeleverd en alweer een mooi eindresultaat.

... is dit uw smaak ?


... dan nodigen wij u graag uit om kennis te maken met ons aanbod. Ontdek bij uw bezoek aan onze showroom wat WOONFASE voor u kan betekenen. Om u efficiënt te kunnen helpen vragen we uw komst vooraf even te melden. Tot binnenkort.

De koffie staat reeds klaar,
wanneer komt u langs?

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK