REALISATIES

Wanneer komt u langs om uw project te bespreken?
De koffie staat reeds klaar.

Realisatie aan de kust


Het unieke concept van EGGERSMANN biedt een eindresultaat om U tegen te zeggen... Ontdek de eindeloze mogelijkheden in het maatwerk van deze fabrikant. Het vakmanschap, de merken, de prijzen ... voor diegenen die net dat ietsje meer wensen... alle info te bekomen bij Woonfase keukens, dealer van EGGERSMANN voor de ruime regio inclusief de kuststreek. Tot binnenkort.

Kijkwoning


Laatst konden we meewerken aan de inrichting van een kijkwoning te Sluis waar naast de presentatie van diverse naadloze gietvloeren, maatwerk meubilair, schilderwerken en gordijnafwerkingen Woonfase kon instaan voor het presenteren van de keukeninrichting. Info over de afwerkingen kunnen bekomen worden in de showroom of de kijkwoning die te bezichtigen is op afspraak.

Projectkeukens voor professionals & architecten


Ook op de exclusievere projectmarkt is Woonfase actief. Zowel architecten, bouwpromotoren als aannemers werken samen met ons. Een klinkende naam als Eggersmann of Leicht is dan ook een extra troef om een project kracht bij te zetten. Wij bieden steeds een functionele, betaalbare basiskeuken met alle mogelijkheid om deze uit te breiden volgens het beschikbare budget. Onze toonzaal is ook de uwe ... gelieve ons de informatie toe te zenden via info@woonfase.be

Totaalproject villa Brugge


Een tijdloze EGGERSMANN keuken gepresenteerd op een strakke gietvloer. De zwarte kleur typeert het eilandvolume en de hoge kastenwand die we aanbieden in verschillende wit- tinten vormen een eenheid met de muren. Om een zekere strakheid te behouden werd de dampkap volledig weggewerkt in het roestvrijstaal bovenblad en vormen ronde lichtkoepels dan weer voor licht "animatie". VZUG inbouwapparaten in spiegelglas werden netjes ingebouwd en geven net iets meer zowel esthetisch als in gebruik. Wat u waarschijnlijk niet opgemerkt heeft op de foto's is de toegang tot de achterliggende berging die vervat zit in de hoge kastenwand. WOONFASE ontwerpt keukens die telkens net iets anders zijn. Ontdek alvast enkele realisaties in onze showroom.

Notelaar keuken, nieuwbouwwoning De Haan


Nieuwbouwwoning met mooie keuken in fineer Notelaar EGGERSMANN, De inbouw apparaten zijn van VZUG en de kookplaat, wok en teppanyaki werden vlak ingebouwd in het warm gewalste werkblad. realisatie Woonfase

Totaalproject kustappartement Oostduinkerke


Renovatie project aan de Belgische kust. Een zandkleurige PU-gietvloer vormt de basis voor dit kustappartement en biedt de bewoner een groot onderhoudsgemak. De old-recycled barnwood eettafel refereert dan weer naar het aanspoelende sprokkelhout aan de waterlijn. De keukenmeubelen zijn van LEICHT, eenvoudige kunststof fronten en werkblad. De SIEMENS apparatuur zorgt voor het nodige kookcomfort. De naadloze vloer werd doorgetrokken op de wanden in de badkamer, doucheruimte. Het maatwerk lavabomeubel biedt zelfs plaats voor de geïntegreerde was-droog automaat. De pivoterende deur heeft een dubbele functie, het afsluiten van de leesruimte enerzijds en het verbergen van de vestiaire inhoud anderzijds. Uitvoering door WOONFASE

Hedendaagse keuken te Gent


Familie G. wonend te Gent is een gezin waarbij de kinderen centraal staan. De creativiteit en interesses van deze familie bruist door het volledige huis. De keuken staat centraal in de leefruimte. Evenwijdig met het groot krijtbord vult een prachtige donkere kastenwand van LEICHT de ruimte van vloer tot plafond. De horizontale uitlijning van de oventoestellen maken dat elk toestel op de juiste hoogte komt te staan. Om de ruimte strak te houden plaatsten we parallel met de wand een wit smal keukeneiland met zowel de kook- als afwasfunctie. Naast het vernieuwen van de keukenmeubelen werd door WOONFASE ook een gietvloer geadviseerd. De gewaagde kleurencombinatie werd voorgelegd via 3D simulatie en na goedkeuring correct opgeleverd. Tevreden WOONFASE klant.

Strakke keuken, Herenhuis te Brugge


Donkere, oude, opberg koterijen maakten plaats voor modern aanbouwvolume met functionele leefkeuken. Dankzij de keuze voor een binnentuin komt er extra licht binnen. Woonfase leverde en plaatste hier een EGGERSMANN keuken volledig op maat. De flexibiliteit van het maatwerk is enorm en we zijn niet gebonden aan modules. Bij het aanraken van de fronten gaan deze automatisch open. Het horizontale roestvrijstalen bovenblad is werd ter plaatse vastgelast aan het vertikale retourgedeelte. Een detail die enerzijds het vakmanschap van WOONFASE aantoont en anderzijds duurzaam materiaalgebruik combineert met strak design. De taai-elastische polyurethaan gietvloer maakt het nieuwe gedeelte verrassend anders dan de bestaande woonruimte waar mouluren en het traditioneel parket behouden bleven. De houten eettafel en de keuze van de verlichtingsarmatuur zorgen dan weer voor een warme huishoudelijke toets.

Maatwerkkeuken. Nieuwbouwwoning Veurne


Over kleuren en smaken valt er niet te twisten en voor eindklanten die op zoek zijn naar een specifieke kleur of exclusievere fineer afwerking werd destijds atelierwerk in ons aanbod opgenomen. Veel is mogelijk zolang de kwaliteit maar gewaarborgd blijft. WOONFASE kijkt elk project na op gebruiksgemak en esthetiek. Dit tot in de kleinste details. In deze nieuwbouwwoning kwam er een keukenmeubel uit atelier. Gegroefde fronten op NCS kleur afgewerkt in combinatie met een massieve roetzwarte kaderdeur. Het bovenblad bestaat uit granietsteen. De doublure in blauwsteen brengt dan weer het gevraagde landelijke karakter.

Totaalproject villa Oostende.


Op de foto's ziet u het resultaat na een grondige renovatie, vloerbekleding, schuifwanden, nieuwe keuken, specifieke haardwand met verborgen televisie, vlakke binnendeuren, Zitmeubel, passende gordijnstoffen, teveel om hier te vermelden ... alle info is te bekomen bij WOONFASE. Tevreden klant en een prachtige samenwerking te Oostende.

Sfeervolle keuken, De Haan


Deze nieuwbouwwoning werd omgetoverd tot een landelijk, modern stekje. De naadloze witte gietvloer vormt de basis voor het strakke interieur. De landelijke touch komt er dankzij de fijn gegroefde deurfronten uit atelier. Het bovenblad werd in keramisch materiaal uitgevoerd en enkele zwarte accenten zoals de stalen glasdeur, eettafel en koelkast kunnen worden opgemerkt doorheen de hele woning. WOONFASE.

Keukenproject te Maldegem


Na een bezoek aan de bestaande keukenruimte van de Familie C. in Maldegem werd beslist een totale make-over van de keuken voor te leggen. Van de klassieke bestaande hoekopstelling maakten we een volwaardige moderne keuken waarbij de ruimte optimaler benut werd. MIELE leverde de apparaten. LEICHT is kast leverancier en het CORIAN bovenblad werd door de monteurs naadloos aan elkaar gezet. De karaktervolle wandtegeltjes in cement vervolledigen het ontwerp naar de gevraagde stijl en sfeer van de eindklant.

Totaalproject rijwoning Brugge


WOONFASE kreeg het volle vertrouwen van de familie B voor een complete herinrichting van de woning. Bestaande deuropeningen werden dichtgemetseld en nieuwe toegangen werden voorzien. Vinyl maakte plaats voor degelijke tegelvloeren en echt parket. Een nieuwe LEICHT keuken werd geplaatst, een kleurrijk hangdressoir fleurt de doorgang naar de zithoek op. Elektriciteit tellers werden netjes geintegreerd in het TV wandmeubel. De badkamer kreeg naast de ruime inloopdouche een makkelijk te onderhouden lavabo meubel, kortom alles werd aangepakt binnen het vooropgestelde budget. De bestelling werd correct opgeleverd en alweer een mooi eindresultaat.

Nieuwe keuken in Bel-etage woning Brugge


De eerder klassieke keukenopstelling maakte plaats voor een inrichting mee met zijn tijd. De glanzend witte deurfronten uit de collectie LEICHT creëren een extra ruimtelijk effect. De ontbijtkast met draai-inschuifdeuren was een must voor de klant. Woonfase bekijkt ieder ontwerp tot in detail en beantwoord zoveel mogelijk aan de wensen van de klant. Een ingebouwde kookveld-dampkap combinatie met afvoer naar buiten was dè oplossing in deze ruimte. Geen luifels of neerhangende dampkap meer. De kookpotten glijden gemakkelijk naar de verschillende zones en alle "vettige" kookdampen worden optimaal weggezogen. De vetfilter kan eenvoudig verwijdert en gereinigd worden. Alle comfort in deze keuken. Tevreden WOONFASE klant.

Sfeerbeelden


Als u bij het zien van ons beeldmateriaal wenst over te gaan tot een vrijblijvende prijsaanvraag, contacteer ons gerust voor een afspraak in de showroom voor een eerste verkennend gesprek. Vraag naar onze realisaties en portfolio boek. Reeds honderden tevreden klanten.

De koffie staat reeds klaar,
wanneer komt u langs?

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK