REALISATIES

Wanneer komt u langs om uw project te bespreken?
De koffie staat reeds klaar.

Nieuwe keuken in woning te Brugge


Een donker keukenblok wordt neergezet op een naadloze betonkleurige gietvloer. Bij het activeren van de keuken komt de maatwerkdampkap netjes tevoorschijn uit het bovenblad. Het plafond blijft hierdoor gespaard van neerkomende dampkapvolumes en in het ontwerp worden speels enkele ronde lichtkoepels geplaatst. De bakovens en andere toestellen komen uit de collectie Vzug, premium merk. De achterliggende berging is verborgen achter een deurpaneel opgebouwd uit identiek keukenmateriaal. De keuken is van het kwaliteitsmerk Eggersmann.

Volledige renovatie rijwoning in Anzegem


Volledige renovatie van het interieur van een rijwoning. De bestaande keuken werd uitgebroken en een totaal nieuwe inplanting werd uitgewerkt. Hier werd gekozen voor een keuken van het merk Leicht. Een nieuwe vloer en de grote schuifraam partijen zorgen voor meer licht in huis. Vlakke binnendeuren en vast meubilair bezorgen de bewoner meer ruimtegevoel. Woonfase verzorgde samen met zijn vaste partners ook de schilderwerken, de verlichting en de losse zitmeubelen. De eettafel en zitbank met maatwerkkussen werd door onze eigen interieurarchitect op maat ontworpen.

Fineer eik en warm wit voor deze renovatie


De sneeuwwitte tint voor wanden en kastfronten gaat perfect samen met de fineer eiken natuurlijke elementen. Het vensterraam is door Woonfase lager ingepland waardoor het bovenblad ruim 20 centimeter dieper wordt. De extra lichtinval en aangenaam zicht op de tuin maken het geheel aangenamer. Drie Corian werkbladdelen worden naadloos aan elkaar gezet, een echte troef als het gaat om hygiëne en onderhoudsgemak. In de aanpalende leefruimte is een laag volume voorzien met glazen leggers uit de Rimadesio collectie. De televisie hangt op de gepaste hoogte tegen de muur. Transparant witte gordijnen van onze partner Cortitex zorgen voor gezelligheid enerzijds en verbeteren de akoestiek in de ruimte anderzijds.

LEICHT by Woonfase


Contino C12 De dunne aluminium fronten zorgen voor een minimalistische moderne uitstraling. Dit zorgt voor een mooi contrast met het warme ICONIC houten kastensysteem. Voor de werkbladen werd gekozen voor Solid Surface in het afwasgedeelte, gecombineerd met een natuursteen in het kookgedeelte. Deze Leicht keuken werd uitgerust met toestellen van het merk V-Zug. U kan deze keuken ontdekken in onze toonzaal.

Wachtruimte tandarts praktijk


De inrichting van deze wachtruimte werd afgestemd op de moderne bouwstijl van het gebouw. Een klassieke wachtbank of stoelen waren hier echt uit den boze... Er wordt een interieurarchitect ingeschakeld en maatwerkmeubilair voorzien. Het bureel/ receptie gedeelte zijn uitgewerkt in fineer eiken (mosgroene kleurtint). Voor de ontvangstbalie zelf heeft door de ontwerper Bart de Breccia natuursteen uit Albanië vooropgesteld. Alles staat op een naadloze PU mastiekgroene gietvloer en dankzij de lamellenwand op kleur blijft voldoende licht de ruimte binnendringen.

Schakelwoningen project te Kortrijk LEICHT


"Onze toonzaal is ook de uwe... " met deze slogan richten we ons tot de professionals. Contacteer ons indien u aan uw klanten de betere projectkeuken wenst aan te bieden. Sinds meer dan 20 jaar bestaat er een samenwerking met aannemers, promotoren en architecten. Een betrouwbare partner is dan ook een extra troef om uw project kracht bij te zetten. Woonfase biedt telkens een functionele basiskeuken aan met de mogelijkheid deze up te graden door de koper of bouwheer. Woonfase staat indien gewenst ook in voor een passende vestiairekast, opbergdressing of complete badkamerinrichting. Afwerkingen zijn mogelijk van A tot Z. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Realisatie in nieuwbouwvilla in De Haan


Deze realisatie toont aan dat een keuken uit fineer ook zeer functioneel in gebruik kan zijn. De geoliede notelaar fronten werden aangeleverd door keukenmerk Eggersmann. De inbouw apparaten zijn allen van het merk VZUG en zowel de kookplaten, wok als teppanyaki werden vlak ingebouwd in het 5mm massieve warm gewalste rvs bovenblad. Hier wordt dus ook een mix van warme en koude materialen aangeboden.

Strakke keuken, Herenhuis te Brugge


Donkere, gedateerde, opbergruimtes maakten plaats voor een moderne aanbouw met functionele leefkeuken. Dankzij de keuze van een patio bereikt het natuurlijke licht de volledige keuken. Woonfase plaatst hier een EGGERSMANN keuken volledig op maat. De flexibiliteit van het maatwerk is enorm en we zijn niet gebonden aan vaste modules. Bij het aanraken van de fronten gaan deze automatisch open. Het horizontale roestvrijstalen bovenblad werd ter plaatse vastgelast aan het verticale retourgedeelte. Een detail die enerzijds het vakmanschap van WOONFASE aantoont en anderzijds duurzaam materiaalgebruik combineert met strak design. De taai-elastische polyurethaan gietvloer maakt het nieuwe gedeelte verrassend strak ten opzichte van de bestaande woonkamer. Daar bleven plafondmoulures en het traditioneel parket behouden. De houten eettafel en de keuze van de verlichting zorgen voor een warme huishoudelijke toets in dit moderne huis.

Landelijke woning WOONFASE


Over kleuren en smaken valt er niet te twisten. Voor eindklanten die op zoek zijn naar een specifiek materiaal of kleur werd destijds atelierwerk opgestart. Grenzeloze mogelijkheden zolang de kwaliteit maar gewaarborgd blijft. WOONFASE kijkt elk project na op gebruiksgemak en esthetiek en dit tot in de allerkleinste details. Deze landelijke woning werd voorzien van gegroefde deurfronten in combinatie met massieve kaderfronten in eikenhout, donker gebeitst. Het bovenblad in natuursteen kreeg een specifieke randafwerking. Berging en bijkeuken werden in dezelfde stijl afgewerkt.

Totaalrenovatie villa Oostende.


Onlangs werd de renovatie van de inkomhal, keuken, bijkeuken en woonkamer ons toevertrouwd. De deuropeningen werden vergroot en later voorzien van maatwerk schuifdeuren. De brede, massieve parketstroken creëren warmte en gezelligheid in de woonkamer. De haardwand en het keukenmeubel werden ontworpen door een interieurarchitect. Woonfase en Eggersmann zorgden voor de uitvoering. Het zitmeubel uit de collectie Minotti kreeg bijpassende sierkussens. Bovendien werd de ruimte aangekleed met gordijnstoffen uit bijpassend textiel. Kortom, een geslaagde totaalrenovatie.

... is dit uw smaak ?


... dan nodigen wij u graag uit om kennis te maken met ons aanbod. Ontdek bij een bezoek aan onze showroom wat WOONFASE allemaal voor u kan betekenen. Woonfase levert en verzorgt, samen met zijn partners uw keukenproject, uw maatkast, berging, dressing, comfortabele badkamerinrichting, tijdloze vloerbedekking (parket, tegel, gietvoer), uw verlichting, schilderwerken, raamdecoratie, uw totaalrenovatie van uw interieur en meer.

De koffie staat reeds klaar,
wanneer komt u langs?

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK