Totaalinrichtingen van keuken

Ontwerpen op maat

Samenwerking met aannemers

Berging renoveren

Zoekt u iemand die uw berging kan renoveren met nieuwe kasten en een praktische indeling? Bij Woonfase in Zedelgem hebben we veel ervaring met renovaties en we nemen deze ruimte dan ook graag voor u onder handen. Zo creëren we voor u plaats voor al uw voorraad of andere huishoudspullen.

Heeft u nog vragen over onze diensten?

Stuur een e-mail
Keuken

Waarom een berging renoveren in combinatie met een andere ruimte altijd een goed idee is

Als u reeds denkt aan een keukenrenovatie, is het zeker de moeite om ook direct de berging te laten renoveren. Deze ruimtes bevinden zich in veel gevallen naast elkaar, waardoor het goedkoop en praktisch is om de renovatie van deze opbergruimte te combineren met uw keuken. Wij denken bij het tekenen van ons ontwerp daarbij na hoe we efficiënt de ruimtes kunnen combineren en verbinden om u zoveel mogelijk plaats te bieden. In de berging is namelijk plek nodig voor uw etensvoorraad, maar eveneens voor bijvoorbeeld was- en droogmachines en onderhoudsproducten. Dankzij onze expertise geven we alles een praktische plaats en steken we het in een elegant en stijlvol jasje.

Ontdek ons volledige aanbod aan diensten

Denkt u erover om uw de berging van uw vakantiewoning te renoveren? Of wilt u grotere renovatiewerken uitvoeren in uw woning of appartement? Wij bieden een uitgebreide service aan waar u gegarandeerd tevreden mee bent. Ontdek daarom snel online hoe wij u juist van dienst kunnen zijn of neem contact met ons op om meer hierover te weten te komen. Wij zijn steeds bereikbaar via het nummer 050 82 07 08 of via het e-mailadres info@woonfase.be.

Witte Keuken

De koffie staat reeds klaar,
wanneer komt u langs?

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK