Totaalinrichtingen van keuken

Ontwerpen op maat

Samenwerking met aannemers

Keuken kopen in West-Vlaanderen

Wilt u een keuken kopen die volledig op maat gemaakt is van uw woning in West-Vlaanderen? Bij Woonfase in Zedelgem ontwerpen we uw droomkeuken! We zijn al bijna twintig jaar actief in de keukensector en kunnen u daardoor helpen om een totaalplaatje te creƫren, waar u nog vele jaren plezier van heeft.

Heeft u nog vragen over onze diensten?

Stuur een e-mail
Keuken

Hoe ziet de keuken van uw dromen eruit?

Als u van plan bent om een volledige keukenrenovatie uit te voeren, is het belangrijk om een duidelijk idee te hebben van uw droomkeuken. Zo kunnen wij snel aan de slag om een ontwerp voor te bereiden. Wilt u graag een keukeneiland in het midden van de ruimte? Ziet u graag een specifiek materiaal of unieke kleur terug in het design? Bij ons is zo goed als alles mogelijk! Eenmaal u volledig tevreden bent met het ontwerp kunnen wij beginnen aan de totaalrenovatie. Met onze nauwkeurige en uitgebreide diensten bent u vast en zeker tevreden met uw nieuwe keuken.

Neem een kijkje tussen al onze realisaties

Ook als u nog geen specifiek beeld heeft van uw toekomstige keuken, helpen wij u graag verder. U kan alvast inspiratie opdoen door een kijkje te nemen tussen onze realisaties. Daar vindt u eveneens enkele andere diensten die wij aanbieden, zoals de renovatie van uw berging. Bel ons via het nummer 050 82 07 08 om meer informatie hierover te verkrijgen of om een afspraak te maken om uw nieuwe keuken te bespreken.

Witte Keuken

De koffie staat reeds klaar,
wanneer komt u langs?

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK