Totaalinrichtingen van keuken

Ontwerpen op maat

Samenwerking met aannemers

Keukenrenovatie

Woonfase uit Zedelgem, in West-Vlaanderen, neemt uw keukenrenovatie voor u uit handen. Een keuken vernieuwen is onze specialiteit en we zorgen er dan ook steeds voor dat we dit uiterst nauwkeurig aanpakken. Wilt u dus uw bestaande keuken renoveren? Dan gaat u zonder zorgen met ons in zee om uw keuken te vernieuwen.

Heeft u nog vragen over onze diensten?

Stuur een e-mail
Keuken

Een volledige of gedeeltelijke keukenrenovatie

Tijdens een keukenrenovatie vervangen we een deel van de keuken of nemen we de volledige ruimte onder handen. U bepaalt dus volledig zelf of u sommige onderdelen behoudt of niet. Kiest u voor een totaalrenovatie? Dan krijgt uw keuken een geheel nieuw uitzicht en geniet u van iets helemaal anders als we deze voor u vernieuwen. U kan bijvoorbeeld een andere indeling kiezen en zo een meer open ruimte creëren. Wanneer u de bestaande keuken laat renoveren en niet kiest voor een volledige keukenrenovatie, geniet u eveneens van verschillende voordelen. Zo hoeft u geen fortuin uit te geven voor een prachtig resultaat. Met enkele aanpassingen, zoals stijlvolle keukenkasten uit onze outlet, maken we reeds een groot verschil. Of u dus kiest voor een gedeeltelijke keukenrenovatie of u uw bestaande keuken volledig laat renoveren, wij zorgen er steeds voor dat u tevreden bent van de vernieuwing!

Laat de renovatie op maat aan ons over

Wilt u de keuken van uw woning vernieuwen en hiervoor een ontwerp op maat laten maken? Dankzij onze vele jaren ervaring kunnen wij de keuken van uw dromen ontwerpen. We gaan daarom altijd eerst in gesprek met u, zodat wij weten wat voor keuken u juist wenst. Past een hedendaagse keuken bij uw stijl en wilt u daarom de huidige keuken lichtjes vernieuwen? Of wilt u voor de keukenrenovatie toch eerder een klassieke stijl kiezen? Als u uw bestaande keuken door ons laat renoveren, is zo goed als alles mogelijk!

Maak een afspraak om uw renovatieproject te bespreken

Kan u niet wachten om uw keuken te vernieuwen en aan de keukenrenovatie te beginnen? Wij zitten alvast te popelen om aan de slag te gaan om uw bestaande keuken te renoveren en in een nieuw jasje te steken. Maak daarom vandaag nog een afspraak door te bellen naar het nummer 050 82 07 08 en bespreek al uw wensen met ons en wij renoveren uw bestaande keuken.

Witte Keuken

De koffie staat reeds klaar,
wanneer komt u langs?

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK