Totaalinrichtingen van keuken

Ontwerpen op maat

Samenwerking met aannemers

Vakantiewoning renoveren

Bij Woonfase in Zedelgem helpen we om uw vakantiewoning te renoveren. Heeft u een vakantiewoning waar u zelf regelmatig naartoe gaat of verhuurt u deze gezellige woonst aan andere vakantiegangers? Dan wilt u uiteraard dat de woning er modern en stijlvol uitziet. Wij zorgen voor een efficiënte renovatie en een prachtige vakantiewoning.

Heeft u nog vragen over onze diensten?

Stuur een e-mail
Keuken

Steek uw vakantiewoning in een nieuw jasje door het te laten renoveren

Het renoveren van een vakantiewoning kan gaan van een totaalrenovatie van verschillende kamers tot een kleine renovatie van bijvoorbeeld enkel de keuken. Wat u ook zoekt, Woonfase staat voor u klaar met het nodige advies, de ontwerpen en een nauwkeurige uitvoering. Zo weten wij bijvoorbeeld exact hoe we de kleine keuken van uw vakantiehuis aan de kust kunnen omtoveren tot een ruime plaats om gezellig in te koken. We vormen het om tot een hecht geheel door de vloeren door te trekken, praktische opbergruimtes te voorzien en de door u gewenste stijl aan te houden. Wij staan niet voor niets bekend als een echte renovatiespecialisten!

Maak een afspraak om met ons de renovatie van uw vakantiehuis te bespreken

Heeft u al ideeën over hoe de keuken van uw vakantiehuis eruit moet zien? U kan altijd nog inspiratie opdoen bij onze vorige realisaties. Eenmaal u een goed beeld heeft van uw wensen voor het renoveren van uw vakantiewoning, kan u een afspraak maken en bij ons langskomen om uw verwachtingen door te geven. Wij gaan hier zo goed mogelijk mee aan de slag. Bel ons vandaag nog op het nummer 050 82 07 08 om een afspraak in te plannen.

Witte Keuken

De koffie staat reeds klaar,
wanneer komt u langs?

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK